ua en ru

ЄБРР доповнив список постачальників газу, які беруть участь у тендерах "Нафтогазу"

ЄБРР доповнив список постачальників газу, які беруть участь у тендерах "Нафтогазу" Фото: НАК "Нафтогаз України" (РБК-Україна)

Попередню кваліфікацію на постачання газу на кошти кредиту ЄБРР в 2017-2018 роках пройшли 13 компаній

Європейський банк реконструкції і розвитку (ЄБРР) доповнив перелік постачальників газу, які пройшли попередню кваліфікацію в рамках угоди з НАК "Нафтогаз України". Про це повідомляє прес-служба компанії.

"8 серпня 2017 ЄБРР доповнив перелік постачальників газу, які пройшли попередню кваліфікацію та отримали право брати участь в тендерах на закупівлю газу НАК "Нафтогаз України" на кошти поновлюваного кредиту ЄБРР в 2017-2018 роках", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що умовно попередній відбір пройшла компанія Shell Energy Europe Limited (Великобританія).

"Процедура попереднього відбору залишатися відкритою для нових учасників протягом терміну дії позики", - йдеться в повідомленні.

Раніше попередню кваліфікацію на постачання газу на кошти кредиту ЄБРР в 2017-2018 роках пройшли 13 компаній.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кредитний комітет ЄБРР схвалив надання "Нафтогазу" 66 млн доларів в рамках кредитної лінії ЄБРР на загальну суму 300 млн доларів для закупівлі газу у європейських постачальників.

НАК "Нафтогаз України" зможе використовувати кредит Європейського банку реконструкції і розвитку (ЄБРР) в повному обсязі після затвердження Кабінетом міністрів України фінплану компанії на 2017 рік і продовження реформи корпоративного управління.