ua en ru

Е.Франке призначений першим віце-президентом української компанії "Воля".

Першим віце-президентом і директором з регіонального розвитку оператора кабельного телебачення і інтернет-провайдера "Воля" призначений Ерік Франке, йдеться у повідомленні компанії, передає "Комерсант-Україна". Досі такої посади в компанії не було. "У "Волі" успішна історія розвитку в Києві, але є ще 19 міст в регіонах, де необхідно здійснити реструктуризацію і привести все до єдиних стандартів - як технічних, так і якості обслуговування клієнтів", - сказав Е.Франке.

Як уточнила керівник PR-відділу "Волі" Аліна Сигда, в компанії планують завершити реструктуризацію до кінця 2010 р.
Е.Франке в 2001-2005 рр. обіймав посаду генерального директора компанії "Український мобільний зв'язок" (оператор мобільного зв'язку UMC; зараз - "МТС-Україна"). Після цього був призначений віце-президентом МТС. У серпні 2006 р. перейшов в російську "Комстар-ОТС" на посаду гендиректора, а з листопада 2007-го по травень 2009 р. очолював український підрозділ Microsoft.
Також повідомляється, що Господарський суд Києва відхилив вимогу компанії "Воля" про скасування штрафних санкцій Антимонопольного комітету України (АМКУ).
Нагадаємо, в липні комітет оштрафував "Волю" на 3 млн грн у зв'язку із завищеними тарифами на послуги кабельного телебачення. У компанії підтвердили, що суд ухвалив таке рішення. Окрім цього суд задовольнив зустрічний позов АМКУ про стягнення штрафу в найкоротші терміни, незважаючи на те, що рішення комітету про накладення штрафу ще не набуло чинності. "Ми не згодні з рішенням суду і для захисту своїх інтересів подамо апеляцією до суду вищої інстанції", - заявив директор із зовнішніх зв'язків і правових питаннь "Волі" Костянтин Грицак .
Компанія "Воля" - український інтернет-провайдер і оператор кабельного телебачення. Компанія надає послуги в Києві і в 19 інших містах України.