ua en ru

Є.Суслов: Розвиток подій у ВР може бути непередбачуваним

Розвиток подій у Верховній Раді України може бути непередбачуваним. Про це заявив народний депутат від фракції БЮТ-Батьківщина Євген Суслов, пропонуючи журналістам залишитися в сесійній залі на ніч, передає кореспондент РБК-Україна.
"Ми просимо журналістів залишитися разом з нами, оскільки можливий розвиток подій зовсім непередбачуваний. Тому я прошу їх залишитися", - зазначив Є.Суслов.
У свою чергу народний депутат від фракції БЮТ-Батьківщина Антоніна Болюра стверджує, що журналісти мають право перебувати в парламенті навіть вночі, якщо в сесійній залі знаходяться народні депутати. "Ми дуже просимо, щоб ви були поряд з нами, і щоб подивилися, як ми будемо домовлятися. Будуть силові дії або не будуть, але ми продовжуємо наполягати на своєму і протестуємо проти того, що відбувається стосовно нашого лідера", - зазначила вона.
Нагадаємо, раніше перший заступник голови фракції Партії регіонів Михайло Чечетов заявив, що ВР сьогодні не відкриється. "Сьогодні завіса буде опущена у сесійній залі, а завтра буде піднято завісу, і ми забезпечимо продуктивну трибуну парламенту, інтелігентно розблокувавши трибуну", - сказав М.Чечетов.
Раніше сьогодні голова фракції БЮТ-Батьківщина Іван Кириленко заявив, що фракція БЮТ-Батьківщина має намір залишитися в сесійному залі і продовжити блокувати парламентську трибуну.
"Однозначно ми залишаємося на ніч... Вся фракція залишається на ніч... У нас тепер одна вимога, і ми знайшли компромісну пропозицію, що знімає всі політичні питання. Ми практично в правовій площині пропонуємо звернутися в Генеральну прокуратуру, аби вона змінила запобіжний захід відносно Юлії Тимошенко... Ми намагалися знайти компроміс, ми намагалися фракцію переконати в тому, що можливо ВСК слід створити, аби якось вивернути ситуацію так, щоб не довести її до крайнього загострення. Колеги нас не підтримали", - заявив І.Кириленко.
Нагадаємо, сьогодні вранці депутати фрацкии БЮТБ заблокували трибуну парламенту.