ua en ru

Джошуа може відмовитися від реваншу з Усиком. Українець має намір битися з Ф'юрі

Джошуа може відмовитися від реваншу з Усиком. Українець має намір битися з Ф'юрі Фото: Олександр Усик (twitter.com/usykaa)
Автор: РБК-Украина

Ентоні Джошуа може відмовитись від реваншу проти Олександра Усика, якщо йому заплатять відступні 15 мільйонів фунтів. У такому разі наступний бій українець може провести проти Тайсона Ф'юрі.

Детальніше читайте - в матеріалі РБК-Україна.

Команда Олександра Усика вже веде переговори про наступний бій із Тайсоном Ф'юрі.

"Така ймовірність є. Такий бій обговорюється з листопада. Але поки що немає остаточної позиції, тому що тривають переговори", - уточнив РБК-Україна промоутер Усика Олександр Красюк.

Раніше у ЗМІ з'явилася інформація, що Ентоні Джошуа може відмовитись від реваншу з Олександром Усиком на користь Тайсона Ф'юрі. У такому разі британець отримає відступні та право провести наступний поєдинок з переможцем бою Усик-Ф'юрі.

Що відомо про бій Усик - Джошуа

Британське видання The Telegraph зазначає, що Ентоні Джошуа близький до того щоб погодитись на гонорар в 15 млн фунтів та відмовитись від бою проти Олександра Усика.

Нагадаємо, що Ентоні Джошуа у вересні поступився Олександру Усику й втратив чемпіонські пояси за версією WBA, IBF, WBO та IBO.

З того часу велись перемовини про реванш. За словами промоутера Едді Хірна, Ентоні Джошуа активував пункт в контракті про бій-реванш: "Джошуа вже приступив до тренувань. Він активував пункт про реванш, і ми побачимо другий його бій з Усиком навесні. Джошуа хоче швидше повернутися в гру".

Хто такий Тайсон Ф’юрі

Тайсон Ф’юрі 33-й річний британський боксер, чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBC (єдиний пояс яким не володіє Усик).

Останній свій бій провів 9 жовтня, в якому захищав своє чемпіонство від Деонтея Вайлдера. Ф’юрі переміг нокаутом в 11-у раунді.

Ф’юрі отримав світове визнання після перемоги на д Володимиром Кличком в 2015 році. В тому бою Ф’юрі завоював чемпіонські пояси за версією IBF, IBO, WBO, WBA.

Раніше повідомлялось що навесні Тайсон Ф’юрі має провести бій проти Ділліана Вайта. Але журналіст Майкл Бенсон давав інформацію, що перемовини про бій Ф’юрі-Вайт триватимуть до 26 січня, але як ми бачимо все може змінитися і Ділліан Вайт може отримати свій бій пізніше.

Сам Тайсон Ф’юрі давав прогноз на можливий реванш Усика та Джошуа. "У Джошуа не вистачить сміливості, щоб знову битися з Усиком. Усик як слід розіб'є Джошуа наступного разу. Забудьте про перемогу за очками, Усик його нокаутує", – сказав Ф'юрі.