ua en ru

Джима увійшла у топ-10 загального заліку Кубка світу з біатлону

Джима увійшла у топ-10 загального заліку Кубка світу з біатлону Фото: Юлія Джима

У порівнянні із попереднім етапом вона піднялася на три позиції

Українська біатлоністка Юлія Джима за підсумками сьомого етапу Кубка світу, що проходив у корейському Пчьончхані, увійшла до топ-10 загального заліку. Про це повідомляється на сайті Міжнародного союзу біатлоністів (IBU).

У порівнянні із попереднім, шостим етапом, вона піднялася на три позиції і посіла 8 місце з 528 пунктами. Дванадцять позицій додала у класифікації Анастасія Меркушина - 37 і 173 бали.

Натомість капітан збірної Олена Підгрушна через пропуск етапу втратила дві сходинки - 27. Також опустилася у рейтингу й Ірина Варвинець - 43 (-2). А лідирує у рейтингу німкеня Лаура Дальмаєр (1023).

У чоловічої команди України здебільшого відбувся регрес. Свої місця втратили Сергій Семенов - 22 (-2), Дмитро Підручний 24-й (-2) та Володимир Сємаков - 44 (-4). Одну позицію вдалося додати Артему Примі - 37. Лідером у чоловіків залишився француз Мартен Фуркад.

Нагадаємо, українські біатлоністки Олена Підгрушна і Валентина Семеренко достроково завершили сезон і не виступлять на заключних етапах Кубка світу з біатлону.