ua en ru

Біатлоністки Семеренко і Підгрушна достроково завершили сезон

Біатлоністки Семеренко і Підгрушна достроково завершили сезон Фото: Валя Семеренко

Дві титуловані спортсменки не приїдуть на заключні етапи Кубка світу

Українські біатлоністки Олена Підгрушна і Валентина Семеренко не виступлять на заключних етапах Кубка світу з біатлону. Про це заявив президент Федерації біатлону України Володимир Бринзак, передає телеканал Xsport.

Дві титуловані біатлоністки не приїдуть в Контіолахті і Холменколллен.

"Валя Семеренко і Олена Підгрушна, напевно завершать після цього етапу свої виступи на Кубку світу в цьому сезоні, в команду буде викликана Бєлкіна, а замість Жирного виступить Ткаленко. Інших змін поки що немає. Вообщем, звичайно питання є, але будемо працювати", - сказав Бринзак.

Також глава ФБУ поскаржився на організацію етапу Кубка світу в Пхенчхані, він розкритикував стан траси, через що було непросто підготувати лижі до перегонів.

"Враження від організації етапу у нас погані, дуже сильно впливає акліматизація. У дівчат в естафеті була проблема з одним з етапів, так як ми і думали. Валя Семеренко все-таки без повноцінної літньої підготовки, не може боротися в цьому сезоні. Ну, а хлопці молодці, стараються, показали, що можуть боротися і в естафеті і в особистих гонках", - додав президент ФБУ.

Нагадаємо, французький біатлоніст Мартен Фуркад достроково став переможцем загального заліку Кубка світу.