ua en ru

Джеррард може увійти в тренерський штаб збірної Англії

Джеррард може увійти в тренерський штаб збірної Англії Фото: Джеррард вже провів попередні переговори

Стівен буде працювати з одним з молодіжних складів

Колишній капітан збірної Англії з футболу і "Ліверпуля" Стівен Джеррард може увійти в тренерський штаб національної команди. Про це сообщает Independent.

Після завершення ігрової кар'єри в листопаді 2016 року 36-річний Джеррард почав працювати в академії "Ліверпуля", вихованцем якого є.

Джеррард вже провів попередні переговори з технічним директором асоціації футболу Англії Деном Ашвортом. Можливо, Джеррард буде поєднувати роботу в клубі та збірній. Ймовірно, Стівен буде працювати з одним з молодіжних складів.

Стівен Джеррард у складі збірної Англії, за яку він виступав у 2000-2014 роках, відіграв 114 матчів і забив 21 гол. За "Ліверпуль" Джеррард виступав з 1998 по 2015 рік. У складі "червоних" хавбек став переможцем Ліги чемпіонів і Кубка УЄФА (зараз - Ліга Європи), двічі завойовував Суперкубок Англії, Суперкубок УЄФА і Кубок Англії, тричі перемагав в Кубку англійської ліги.

Нагадаємо, "Ліверпуль" і "Евертон" вперше з 1894 року зіграють в один уїк-енд свої домашні матчі чемпіонату Англії (АПЛ).