ua en ru

Джамала вважає, що краще б не було депортації і присвяченої їй пісні

Джамала вважає, що краще б не було депортації і присвяченої їй пісні Фото: Джамала вважає, що краще б не було її пісні для Євробачення-2016

Співачка перемогла на Євробаченні-2016 з піснею "1944", яку присвятила своїй прабабусі

Українська співачка Джамала вважає, що краще б не було її пісні, з якою вона перемогла на Євробаченні-2016, але і не було трагедії депортації кримських татар. Про це вона заявила на прес-конференції після перемоги в конкурсі.

Відповідаючи на запитання журналістів про те, що б вона сказала своїй прабабусі, якій присвятила пісню "1944", співачка відповіла, що краще б цього не було.


"Я б взагалі не хотіла, щоб це було, щоб цей жах з нею трапився. І щоб не було взагалі цієї пісні. Так було б краще", - сказала вона.

На запитання, чи хотіла б вона, щоб Євробачення-2017 пройшло у вільному Криму, Джамала відповіла, що сподівається, що конкурс пройде саме в Україні.

"Не знаю де, але точно в Україні", - зазначила співачка.

Нагадаємо, глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров вважає, що перемога Джамали у пісенному конкурсі Євробачення-2016, який завершився у Стокгольмі 15 травня, це ще один крок до звільнення Криму.