ua en ru

Димінський два тижні тому покинув територію України і до сих пір не повернувся, - нардеп

Димінський два тижні тому покинув територію України і до сих пір не повернувся, - нардеп Фото: Петро Димінський (УНІАН)

Поки бізнесмен залишається у статусі свідка

Бізнесмен Петро Димінський два тижні тому покинув територію України і до сих пір не повернувся. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав депутат Верховної Ради України Антон Геращенко.

"Сам Димінський два тижні тому покинув територію України і до сих пір не повернувся. Чому? Кожен може зробити своє припущення. У мене воно також є. Поки його статус - це статус свідка. Але з кожним днем ​​слідчі Національної поліції збирають все більше фактів і доказів, які можуть привести до зміни процесуального статусу Петра Димінського", - зазначив парламентар.

Сегодня следователи Национальной полиции проводят обыски по местам жительства и работы Петра Дыминского. Цель обысков...

Опубліковано Антоном Геращенком 6 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ході обшуків в офісі бізнесмена Петра Димінського у Львові правоохоронці вилучили документи, на даний момент слідчі дії завершені.

Відзначимо, правоохоронці розслідують причетність бізнесмена до смертельного ДТП 18 серпня, в результаті якого загинула дівчина. Спочатку провину на себе взяв охоронець Димінського, однак пізніше слідство здобуло докази того, що він не причетний. Сам бізнесмен ховається за кордоном і не приходить на допити.