ua en ru

Двоє українських військовослужбовців загинули, ще одного поранено за добу на Донбасі

Двоє українських військовослужбовців загинули, ще одного поранено за добу на Донбасі Фото: бойовики обстрілюють українські позиції (facebook.com/mod.mil.rus)

За минулу добу на Донбасі загинули двоє українських військовослужбовців, які підірвалися на невідомому вибуховому пристрої. Ще один отримав вогнепальне поранення унаслідок обстрілів з боку бойовиків.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на прес-центр штабу ООС.

Всього за минулу добу, 12 листопада, зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню, 2 з яких із застосуванням забороненого мінськими домовленостями озброєння.

Противник відкривав вогонь з артилерії калібру 122-мм, гранатометів різних систем, мінометів калібру 120-мм, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї.

Зокрема, окупанти здійснювали обстріли: у напрямку Попасної та Новоолександрівки, у бік Новотроїцького, поблизу Новолуганського, біля Широкиного.

Станом на 7:00, 13 листопада, з боку бойовиків зафіксовано 1 порушення режиму припинення вогню.

У напрямку Троїцького ворог здійснив обстріл зі станкових протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил внаслідок дій ворога немає.