ua en ru

Рух по трасі Київ-Одеса відновлено

Рух по трасі Київ-Одеса відновлено Фото: рух по трасі Київ-Одеса відновлено

Поліція дозволила фурам розвернутися для перевантаження зайвого вантажу

Рух по трасі Київ-Одеса, яке напередодні було заблоковано Одеської області, відновлено, поліція дозволила фурам розвернутися для перевантаження зайвого вантажу. Про це йдеться в повідомленні видання "Думська".

Рух по трасі Київ-Одеса відновлено

Фото: блокада фур в Одеській області

"Ми просимо наш уряд зараз нас пропустити, бо ми за те, щоб зберегти дорожнє покриття, так як нам ним ще їздити, однак попереду наших машин стоять машини поліції і ми не можемо поїхати далі, але також ми не можемо поїхати через ваги, так як коли ми сюди приїхали, нас поставили перед фактом і заплатити штраф за перевантаження ми не можемо, так як штрафи у 9 тисяч євро для мене це нереальні гроші",- розповідає далекобійник Андрій Биферт.

Рух по трасі Київ-Одеса відновлено

Фото: траса Київ-Одеса


Рух по трасі Київ-Одеса відновлено

Фото: далекобійники блокують трасу в Одеській області

Як повідомляється, голова Державної служби України з безпеки на транспорті Михайло Ноняк заявив, що всі дії відбуваються в рамках законодавства і як компроміс, запропонував перевізникам, у яких є перевищення ваги, перевантажитися на порожні фури і потім пройти процедуру зважування.

Рух по трасі Київ-Одеса відновлено

Фото: далекобійники блокують трасу Київ-Одеса

Наголошується, що за добу, на яку була перекрита траса Київ-Одеса, на автодорозі зібралося близько 200 фур, а рух у бік Одеси було відкрито по зустрічній смузі від Алтестово до пункту дорожньо-патрульної служби.

Рух по трасі Київ-Одеса відновлено
Фото: рух по трасі Київ-Одеса відновлено

Нагадаємо, в Одеської області вчора, 14 травня 2016 року, далекобійники перекрили трасу Одеса-Київ в районі вагового комплексу біля села Дачне. Далекобійники протестували проти введення вагового контролю.