ua en ru

Рух по трасі Київ-Одеса можуть відновити до кінця доби

Рух по трасі Київ-Одеса можуть відновити до кінця доби Фото: снігопади в Україні (ДСНС)

Відповідне доручення дорожнім службам дано в Кабміні

Рух по трасі Київ - Одеса на території Черкаської області мають намір відновити до кінця суботи, 20 січня 2018 року. Відповідне доручення сьогодні на засіданні державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дав віце-прем'єр - міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко, передає кореспондент РБК-Україна.

"До кінця доби рух по трасі Київ - Одеса має бути відновлено ... Тільки зараз звозиться техніка, щоб ліквідувати снігові затори", - сказав Зубко.

Раніше сьогодні в Держслужбі з надзвичайних ситуацій повідомляли, що у зв’язку з великим скупченням великогабаритного транспорту та особистої недисциплінованості водіїв (виїзд на зустрічну смугу) уповільнено рух на ділянці автодороги М-05 Київ-Одеса на території Черкаської та Кіровоградської областей у напрямку м. Одеса.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв’язку з сильним снігопадами в Україні 19 січня 2018 року рух автошляхами ускладнено, а найбільш складна обстановка залишається на автодорозі М-05 Київ - Одеса.