ua en ru

Снігопад в Україні: у поліції повідомили про складну ситуацію на трасі Київ-Одеса

Снігопад в Україні: у поліції повідомили про складну ситуацію на трасі Київ-Одеса Фото: сніг на дорозі (facebook.com/mvs.gov.ua)

Вантажним автомобілям заборонено рух

У зв’язку із сильним снігопадами в Україні у п'ятницю, 19 січня, рух автошляхами ускладнено. Найбільш складна обстановка залишається на автодорозі М-05 Київ - Одеса, передає прес-центр МВС України.

Зазначається, що на двох ділянках цієї дороги вантажним автомобілям заборонено рух, їх зупинено на узбіччі.

"Перша ділянка - протяжністю до 5 км в районі с. Ладижинка Уманського району Черкаської області (покров снігу до 50 см)… Друга ділянка - протяжністю до 2 км поблизу с. Великі Трояни Благовіщенського району Кіровоградської області", - повідомили в МВС.

Шановні водії та пасажири! Наразі, найбільш складна обстановка залишається на автодорозі М-05 Київ - Одеса на двох ді...

Опубліковано МВС України 19 січня 2018 р.

Зазначається, що на цих ділянках рух легкового транспорту здійснюється повільно, рух вантажних автомобілів тимчасово заборонено та зупинено на узбіччі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що рух автомобільного транспорту всіх категорій по трасі Київ-Одеса відновлено з 10:00 19 січня. "Знімаються обмеження і відновлюється рух для автомобільного транспорту всіх категорій", - повідомила Служба автодоріг Одеської області.