ua en ru

Автомобільний рух по естакаді на вулиці Набережно-Хрещатицькій запустять наприкінці жовтня, - О.Попов

Перший заступник голови КМДА Олександр Попов перевірив стан готовності автомобільної естакади по вул. Набережно-Хрещатицькій. Про це повідомляє пресс-служба КМДА.


«Я особисто переконався, що готовність естакади сьогодні дуже висока і здати об'єкт в експлуатацію ми зможемо навіть раніше запланованого строку - після 20 жовтня. Естакада значно розвантажить вулиці Набережно-Хрещатицьку та Набережно-Лугову від заторів та поліпшить екологічну ситуацію в прилеглих до них житлових кварталах. Більше того, експлуатація об'єкту забезпечить можливість відкрити повноцінний двосторонній рух по Набережно-Рибальській дорозі та мосту через Гавань», - поінформував О.Попов.


Він також додав, що вже сьогодні буде відновлено автомобільний рух по Гаванському мосту в один бік - з Подолу на Оболонь. Таким чином, водії матимуть змогу скоротити шлях на Оболонь на 4 км. Рух в зворотному напрямку - з Оболоні на Поділ - буде відкрито одночасно з відкриттям естакади - після 20 жовтня.


Як поінформував заступник голови КМДА Анатолій Голубченко, технологічні випробування естакади розпочнуться 11 жовтня.
«Ми плануємо пустити рух громадського транспорту по Гаванському мосту. Наразі розробляється відповідна схему руху», - зазначив А.Голубченко.