ua en ru

Дві жінки звинуватили Трампа в домаганнях

Дві жінки звинуватили Трампа в домаганнях Фото: Дональда Трампа звинувачують в домаганнях

У штабі кандидата в президенти від республіканців статтю в NYT назвали вигадкою

Дві жінки звинуватили кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа у сексуальній агресії по відношенню до них. Про це повідомила The New York Times.

Так, 74-річна Джессіка Лідс з Манхеттена, повідомила газеті, що 38-річною вона сиділа поруч з Трампом у салоні літака, що летів у Нью-Йорк і під час польоту він, за її словами, підняв підлокітник і почав до неї торкатися.

Ще одна жінка - Рейчел Крукс - розповіла газеті, що її в 22-річному віці Трамп насильно поцілував біля дверей ліфта в Трамп-тауер.

За повідомленням Reuters, в штабі кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа прокоментували статтю із звинуваченнями.

"Вся ця стаття - вигадка, і для New York Times небезпечно здійснювати політичне вбивство, випускаючи таку абсолютну брехню", - заявив представник кампанії Трампа Джейсона Міллер.

Нагадаємо, верховний комісар ООН з прав людини Зейд Раад аль-Хуссейн вважає, що можлива перемога Дональда Трампа на виборах президента США стане загрозою міжнародній безпеці.