ua en ru

Дві компанії претендують на надання правових послуг "Нафтогазу"

Сьогодні в приміщенні Національної акціонерної компанії "Нафтогаз України" відбулося розкриття пропозицій конкурсних торгів на закупівлю послуг у галузі права, які будуть надаватися компанії протягом поточного року на території України та, у разі необхідності, на території інших країн. Закупівля послуг відбувається за процедурою відкритих торгів; оголошення про заплановану закупівлю було оприлюднене 16 березня 2012 р. Про це повідомляє прес-служба компанії.

До переліку послуг у галузі права належать, зокрема, юридичні послуги, юридичний супровід зовнішньоекономічної діяльності компанії, представлення інтересів компанії у судах та інших органах іноземних держав, іноземних та міжнародних арбітражах та інше.

Згідно з процедурою відкритих торгів, конкурсні пропозиції подали дві компанії: товариство з обмеженою відповідальністю "Шпехт" (м. Київ, Україна; ціна пропозиції 7 млн 480 тис. грн) та товариство з обмеженою відповідальністю "Лоуренс Грехем (СІАЙЕС) ЛЛП" (м. Лондон, Великобританія; ціна пропозиції 884 тис. дол.). Компанія оголосить переможця закупівлі послуг у галузі права після оцінки поданих учасниками пропозицій у визначені чинним законодавством строки.