ua en ru

Дуров відкликав заяву про звільнення з посади генедиректора "Вконтакте"

Засновник соціальної мережі "В контакті" Павло Дуров відкликав свою заяву про звільнення з поста генерального директора компанії передає Forbes, посилаючись на текст заяви, яка Дуров надіслав членам ради директорів компанії в ніч на четвер.

Засновник соціальної мережі "Вконтакті" Павло Дуров відкликав свою заяву про звільнення з поста генерального директора компанії передає Forbes, посилаючись на текст заяви, яка Дуров надіслав членам ради директорів компанії в ніч на четвер.

"Оскільки до мого відома дійшло, що моя відставка зараз може створити непотрібні ризики для нашої компанії, я маю намір залишитися і працювати в якості генерального директора", - йдеться в тексті листа.

Також два джерела, близькі до ради директорів "Вконтакті", повідомили виданню, що в середу Павло Дуров зустрічався з президентом фонду United Capital Partners (UCP) Іллею Щербовичем, що володіє 48% соцмережі.

"У фонді UCP в четвер підтвердили отримання листа Дурова, пообіцявши прокоментувати ситуацію після з'ясування всіх деталей", - йдеться в повідомленні видання.

Нагадаємо, Павло Дуров 1 квітня на своїй сторінці в соціальній мережі "ВКонтакте" повідомив про відхід з поста генерального директора компанії.