ua en ru

Думаю, "Шахтар" все одно сильніший, ніж "Динамо", - Мірча Луческу

Думаю, "Шахтар" все одно сильніший, ніж "Динамо", - Мірча Луческу Фото: Мірча Луческу думає

А також "Дніпро" Рамоса агресивніше команди Маркевича

Тренер "Шахтаря" Мірча Луческу порівняв поєдинки своєї команди проти "Динамо" в чемпіонаті і "Дніпра" в Кубку України. Про це повідомляє сайт "Шахтаря".

"Дніпро" грав у відкритий футбол. "Динамо" закрилося. У кожного свої цілі. Думаю, що "Шахтар" все одно сильніший, ніж "Динамо". Мали ми перевага над киянами. Все робиться в чемпіонаті, щоб чемпіон змінився", - сказав Луческу.

"Дніпро" Рамоса і Маркевича - це різні команди. При Рамосі інша команда була, і вона грала в інший футбол. І у нас були заміни порівняно з "Динамо". Порахував, що сьогодні нам потрібно сконцентруватися на обороні і добре зіграти на контратаках. Помилки були в основному через відсутність концентрації уваги. У минулому році "Дніпро" виглядав більш агресивно. Особливо в тій грі, коли тут виграли 3:1. Вдома ми програли 0:2, і тоді добре грав Федецький при стандартах. І сьогодні було багато штрафних, але "Дніпро" їх не реалізував. Невідомо, де буде наступна гра на нейтральному полі. Зіграно тільки перший тайм у кубковому протистоянні, і є ще матч чемпіонату з "Дніпром". Таких ігор потрібно більше в сезоні", - додав румун.

Нагадаємо, матч Кубка завершився перемогою "гірників" 1:0. Гра-відповідь відбудеться 20 травня.