ua en ru

ДТП за участю Додона: у Молдові назвали версії аварії

ДТП за участю Додона: у Молдові назвали версії аварії Фото: Ігор Додон (kremlin.ru)

ДТП не могло бути скоєно навмисно

Версія замаху на життя президента Молдови Ігоря Додона повністю виключена. Про це заявив глава служби держохорони (SPPS) Анатоліе Голя, пише Prime.

Як він зазначає, немає ніяких підстав вважати, що аварію, в якій постраждав президент і члени його сім'ї, зробили навмисно.

"Ми встановили зі стовідсотковою впевненістю, що ДТП не могло бути скоєно навмисно. Водій вантажівки регулярно їздив по цій трасі. На роботі і вдома його характеризують позитивно. Інший момент, який говорить про те, що аварія не могла бути спланованою - рішення про поїздку президента прийняли спонтанно, і можливий витік інформації, про те, що кортеж президента буде перебувати в цьому місці і в цей час, виключається", - сказав Голя.

Раніше повідомлялось, що поліція перевіряє версію про замах на президента Молдови після ДТП.

Додамо, президент Молдови після ДТП повідомив, що обійшлося без важких травм. Він повідомив, що обійшлося без важких травм.

Нагадаємо, РБК-Україна писало, що президент Молдови Ігор Додон госпіталізований після ДТП. В результаті зіткнення президентський автомобіль перекинувся, крім президента постраждала і його мати.