ua en ru

Після ДТП на службовій машині поліцейських Закарпаття відсторонили від служби

Після ДТП на службовій машині поліцейських Закарпаття відсторонили від служби Фото: розбите авто поліції в придорожній канаві (mukachevo.net)

За фактом ДТП розпочато службову перевірку

Поліцейських Закарпаття, котрі у Берегівському районі потрапили в аварію на службовій машині, відсторонили від служби. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Закарпатській області Роман Стефанишин, передає прес-служба поліції.

"За фактом ДТП з участю службового автомобіля в Берегівському районі вже відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України та розпочато службову перевірку, яка перебуває на моєму особистому контролі. Всі працівники поліції, які перебували в авто на момент ДТП, вже відсторонені від служби. Позиція поліції в таких випадках є принциповою, винні особи будуть покарані", - сказав Стефанишин.

Він також пообіцяв, що результати перевірки будуть окремо доведені до громадськості та ЗМІ.

Нагадаємо, 9 квітня 2018 року у Закарпатській області поліцейський автомобіль на швидкості врізався в дерево та злетів у кювет. Унаслідок ДТП одна людина отримала поранення. За попередніми даними, водій поліцейського авто "Шкода" не впорався з керуванням та злетів у кювет. В авто перебувало троє людей - двоє поліцейських та жінка-пасажир.