ua en ru

На Закарпатті автомобіль поліції вилетів у кювет, є поранені

На Закарпатті автомобіль поліції вилетів у кювет, є поранені Фото: розбите авто поліції в придорожній канаві (mukachevo.net)

Жінка-пасажир отримала в ДТП важкі тілесні ушкодження і нині знаходиться в реанімації

У Закарпатській області поліцейський автомобіль на шаленій швидкості врізався в дерево та злетів у кювет. Унаслідок ДТП одна людина отримала поранення, повідомляє місцеве видання Мukachevo.net.

Зазначено, що в Головному управлінні Національної поліції в області підтвердили виданню факт ДТП.

За попередніми даними, водій поліцейського авто "Шкода", Головного управління обласної поліції, не впорався з керуванням та злетів у кювет.

"В авто перебувало троє людей. Жінка-пасажир отримала важкі тілесні ушкодження, її забрала швидка допомога. Зараз вона знаходиться у реанімації", - йдеться в повідомленні.

Наразі правоохоронці дізнаються причину аварії.

На Закарпатті автомобіль поліції вилетів у кювет, є пораненіНа Закарпатті автомобіль поліції вилетів у кювет, є пораненіНа Закарпатті автомобіль поліції вилетів у кювет, є пораненіНа Закарпатті автомобіль поліції вилетів у кювет, є поранені

Фото: наслідки аварії поліцейського авто в Закарпатті (mukachevo.net)

"Водночас місцеві мешканці, які були свідками ДТП, стверджують, що водій поводився неадекватно і навіть намагався втекти з місця аварії. Не виключено, що він був у стані алкогольного сп'яніння", - пише видання.

У його розпорядженні також опинилося відео цієї аварії з камер відеонагляду, на якому чітко видно, що авто поліції їхало на шаленій швидкості та перш ніж опинитися в канаві, протаранило дерево. ДТП сталося на дорозі посеред села.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харківській області на автошляху Чугуїв-Мілове сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів, унаслідок якої загинуло четверо людей, ще п'ятеро отримали травми.