ua en ru

ДТП у Рівненській обл.: загинули батьки і 7-річний хлопчик

ДТП у Рівненській обл.: загинули батьки і 7-річний хлопчик Фото: фатальне ДТП в Рівненській області

Водій Mazda з номерами Німеччини виїхав на зустрічку, допустивши зіткнення з фурою MAN

У Рівненській області 12 серпня опівночі в дорожньо-транспортній пригоді на автодорозі Київ-Ковель поблизу села Іванівка Сарненського району загинуло подружжя та їх малолітня дитина. Про це повідомили у СЗГ УМВС України в Рівненській обл.

Слідчо-оперативна група встановила, що 11 серпня близько 23:50 водій автомобіля Mazda-626 з номерними знаками Федеративної Республіки Німеччини, рухаючись з боку м. Сарни в напрямку м. Ковель, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем MAN 18.413FLS з напівпричепом Van Hool. За кермом вантажівки перебував 39-річний житель Ковеля, який рухався в зустрічному напрямку.

ДТП у Рівненській обл.: загинули батьки і 7-річний хлопчик

Фото: легковик після аварії

В результаті ДТП водій автомобіля "МАН" отримав тілесні ушкодження, з якими звернувся до Сарненської ЦРЛ. Після надання медичної допомоги його відпустили. А водій легковика та його сім'я загинули на місці події.

ДТП у Рівненській обл.: загинули батьки і 7-річний хлопчик

Фото: СЗГ УМВС Україн в Рівненській області

Відомо, що 55-річний чоловік, уродженець Черкаської області, і його 46-річна дружина, уродженка Києва, є громадянами України. Подружжя із квітня 2004 року прийняті на консульський облік Генерального консульства України в м. Мюнхен. Їх місце проживання і роботи встановлюється.

Обставини ДТП в Рівненській обл., у якій загинув і семирічний хлопчик, встановлюють слідчі слідчого управління області.

Нагадаємо, раніше в ДТП з військовою вантажівкою під Мар'їнкою загинув підліток.