ua en ru

ДТП біля Праги: МЗС повідомляє про відсутність українців серед потерпілих

ДТП біля Праги: МЗС повідомляє про відсутність українців серед потерпілих Фото: наслідки ДТП у Чехії (twitter.com/VasylKyrylych)

Чеська поліція оголосила дані про національність постраждалих в аварії поблизу Праги

Громадян України немає серед постраждалих під час дорожньо-транспортної пригоди на околиці столиці Чехії Праги. Про це з посиланням на дані чеської поліції повідомив начальник управління консульського забезпечення Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич у своєму Twitter.

Раніше сьогодні, 13 січня 2018 року, дипломат повідомляв у мікроблозі, що серед потерпілих у катастрофі є чотири іноземці, але їхнє громадянство на той час ще встановлювалося.

Нагадаємо, автомобільна катастрофа сталася близько 16:00 12 січня 2018 року на північній околиці Праги: приміський рейсовий автобус зіштовхнувся з легковиком, злетів із дороги і врізався в дерево. Загинули троє людей - 22-річна водій легковика, 40-річний водій автобуса й один із пасажирів. Іще 45 людей були поранені чи травмовані, з них п’ять перебувають у важкому стані.

Рятувальні роботи на місці аварії тривали до півночі: частину потерпілих довелося визволяти зі зруйнованого автобуса з застосуванням спецзасобів. Причини катастрофи ще не відомі.