ua en ru

ДТП в Полтавській області: через зіткнення вантажівок загинули 3 людини

ДТП в Полтавській області: через зіткнення вантажівок загинули 3 людини Фото: ДТП у Полтавській області

За фактом ДТП відкрито кримінальну справу, проводиться перевірка

В результаті зіткнення трьох вантажівок на трасі Київ-Харків у Полтавській області загинули 3 людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Полтавській області.

Як зазначається, ДТП сталася 1 вересня близько 18:20 в с. Поділ, що по трасі Київ-Харків.


"За попередніми даними встановлено, що близько 18:15 по автодорозі сполученням Київ-Харків-Довжанський від села Красногорівка у напрямку села Решетилівка рухався автомобіль марки Мercedes Benz з напівпричепом, під керуванням 53-річного водія. В той час позаду за вказаним вище автомобілем у попутному напрямку рухався автомобіль марки DAF з напівпричепом, під керуванням 25-річного водія. Останній проїжджаючи в районі села Поділ, не витримав безпечної дистанції до рухаючого попереду автомобіля та допустив зіткнення в задню частину напівпричепа автомобіля Мercedes", - йдеться у повідомленні.

ДТП на трасі Київ-Харків

Фото: ДТП на трасі Київ-Харків

Як повідомляється, автомобіль марки DAF відкинуло на зустрічну смугу для руху, де відбулося зіткнення з зустрічним автомобілем марки DAF, під керуванням 49-річного водія, що рухався в межах своєї смуги у зустрічному напрямку.

ДТП у Полтавській області

Фото: ДТП у Полтавській області

"У наслідок ДТП водій автомобіля DAF (що їхав у напрямку міста Київ) був доставлений до Великобагачанської ЦРЛ, де через годину від отриманих травм помер. Водій та пасажир іншої вантажівки - загинули на місці пригоди", - повідомляють у поліції.

аварія у Полтавській області

Фото: аварія у Полтавській області

За фактом ДТП відкрито кримінальну справу за ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. Проводиться перевірка.

ДТП у с. Поділ

Фото: ДТП у с. Поділ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області п'яний співробітник Служби безпеки України (СБУ) спричинив дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), в ході якої травмовано двоє людей.