ua en ru

У Київській області п'яний співробітник СБУ спровокував аварію на дорозі

У Київській області п'яний співробітник СБУ спровокував аварію на дорозі Фото: у Київській області сталася ДТП

Досудове слідство триває

У Київській області п'яний співробітник Служби безпеки України (СБУ) спричинив дорожньо-транспортну пригоду (ДТП), в ході якої травмовано двоє людей. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Київській області.

"28 серпня о 12:16 на 60 кілометрі автодороги Київ-Харків водій, керуючи автомобілем Honda CR-V та рухаючись у напрямку Києва, не впорався з керування та допустив зіткнення з автомобілем Chevrolet Aveo, який рухався в попутному напрямку. Внаслідок ДТП обидва водії отримали травми, однак від госпіталізації відмовились", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, винуватцем ДТП виявився 37-річний мешканець Києва - співробітник СБУ. Під час медичного освідування встановлено, що вміст алкоголю у його крові складає 1,8 проміле.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

У Київській області п'яний співробітник СБУ спровокував аварію на дорозі

Фото: у ДТП постраждали дві людини

У Київській області п'яний співробітник СБУ спровокував аварію на дорозіФото: винуватцем ДТП виявився полковник СБУ

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у районі станції метро "Нивки" під колеса громадського транспорту потрапила жінка-пішохід, яка, одержавши низку несумісних із життям травм, так і не прийшла до тями.