ua en ru

ДТП у Миколаївській області: поліція відкрила кримінальне провадження

ДТП у Миколаївській області: поліція відкрила кримінальне провадження Фото: поліція відкрила кримінальне провадження щодо ДТП у Миколаївській області (фото з відкритих джерел)

В результаті аварії загинули дві людини

Головне управління Національної поліції України в Миколаївській області відкрило кримінальне провадження за фактом ДТП, що сталася сьогодні на трасі Калинівка-Снігурівка-Березнегувате. Про це повідомляє прес-служба поліції.

"За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особи, які керують транспортними засобами", що карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років", - йдеться в повідомленні.

Правоохоронці підтвердили загибель водія і пасажира одного з автомобілів (позашляховика Toyota Land Cruiser), а також госпіталізацію водія КАМАЗа.

"Попередньо встановлено, що в результаті зіткнення транспортних засобів сталося загоряння автомобілів. Водій і пасажир, 33-х та 57-ми років, які перебували в позашляховику, загинули на місці пригоди, водій вантажівки з тілесними ушкодженнями у важкому стані госпіталізований", - повідомили в прес-службі.

ДТП у Миколаївській області: поліція відкрила кримінальне провадженняДТП у Миколаївській області: поліція відкрила кримінальне провадженняДТП у Миколаївській області: поліція відкрила кримінальне провадження

Фото: поліція підтверджує факт ДТП у Миколаївській області

Нагадаємо, сьогодні екс-голова обласної ради Миколаївської області Володимир Луста і його водій загинули в ДТП.