ua en ru

Екс-голова Миколаївської облради загинув у ДТП

Екс-голова Миколаївської облради загинув у ДТП Фото: Володимир Луста загинув у ДТП (mkrada.gov.ua)

В результаті аварії загинув водій чиновника, другий учасник ДТП перебуває у важкому стані

Екс-голова обласної ради Миколаївської області Володимир Луста і його водій загинули в ДТП, що сталося сьогодні вранці на трасі Миколаїв-Снігурівка. Про це повідомляє Novosti-n.

Як повідомляється, з-за поганої видимості зіткнулися автомобіль Toyota Land Cruiser 200 і КамАЗ зерновоз.

З-за складних погодних умов "Тойоту" "занесло" і вона потрапила в лобове зіткнення з вантажівкою, що рухався назустріч. Після зіткнення обидва автомобілі загорілися, однак пасажири легковика швидше за все, загинули на місці, оскільки удар був дуже потужним.

Водія КАМАЗа вдалося витягнути з кабіни і госпіталізувати, сейчасе йому роблять операцію і він перебуває у важкому стані.

Володимир Луста був діючим депутатом Миколаївської обласної ради, керівником фракції «Наш край». Раніше обіймав посаду голови Миколаївської обласної ради, а також був заступником губернатора Миколаївщини. Останнім часом працював генеральним директором групи компаній ПАЙОК. Він постійно жив у Снігурівці. Вранці їхав на роботу.

Нагадаємо, поблизу міста Миколаїв у ніч на 3 лютого 2018 року сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) зі стріляниною, в результаті якої був поранений один чоловік.