ua en ru

ДТП в Миколаєві: фото, відео

ДТП в Миколаєві: фото, відео Фото: у Миколаєві сталася ДТП з жертвами

У результаті події загинули чотири людини

ДТП у Миколаєві, що призвело до чотирьох жертв, відбулося в неділю, 28 лютого. На проспекті Леніна автомобіль BMW на величезній швидкості врізався у припарковану на узбіччі "Газель". В результаті пасажири легковика - два хлопця і дві дівчини - загинули на місці, а водій був доставлений в медзаклад із діагнозом "політравма".

Подробиці події

За інформацією миколаївського видання "Новини-N", автомобіль BMW рухався від Центрального ринку по проспекту Леніна в бік Пушкінського кільця. ДТП сталося навпроти будинку №39 - легковик буквально "влетіла" в припаркований мікроавтобус, який вилетів на тротуар, де зачепила ще один автомобіль.

Особистості постраждалих

Як повідомляє "Новини-N", особу водія і загиблих в результаті ДТП в Миколаєві пасажирів були встановлені.
зокрема, за кермом BMW був старший лейтенант поліції, командир взводу батальйону поліції охорони Валерій Агаджанов.

Загиблих у ДТП дівчат звати Катерина Деркач та Ольга Бєлякова. За попередніми даними обидві дівчини були іногородніми. У той же час загиблі чоловіки - жителі Миколаєва Олександр Іванець і Сергій Королюк. Цікаво, що раніше обидва вони працювали слідчими в Заводському РВВС Миколаєва, звідки звільнилися в 2014 році.

Кримінальну справу

Прокуратура Миколаївської області відкрила кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Дана стаття передбачає в якості покарання позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.