ua en ru

ДТП у Луганській області: поліція повідомила подробиці аварії

ДТП у Луганській області: поліція повідомила подробиці аварії Фото: ДТП (pixabay.com)

За попередньою інформацією, водій автобусу заснув за кермом

У поліції повідомили подробиці дорожньо-транспортної пригоди (ДТП), що трапилася сьогодні у Станично-Луганському районі Луганської області. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила спікер поліції Луганської області Тетяна Погукай.

Як зазначається, за кермом пасажирського автобусу Mersedes Sprinter знаходився 31-річний мешканець Харківської області. Автобус слідував з Харкова до Станиці Луганської.

"За попередньою інформацією водій заснув за кермом, з’їхав з дороги та допустив перекидання автомобіля. На момент дорожньо-транспортної пригоди в автомобілі знаходилися 18 осіб. П’ять осіб від надання медичної допомоги відмовилися та покинули місце ДТП до приїзду швидкої медичної допомоги і поліції. До Станично-Луганської ЦРЛ за медичною допомогою звернулися 13 осіб, з них 12 громадян госпіталізовані", - йдеться у повідомленні.

Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 КК України "Порушення правил безпеки дорожнього руху".

У Станично-Луганському районі сталася ДТП з постраждалими Сьогодні, на автодорозі Біловодськ-Станиця Луганська в районі...

Опубліковано Татьяною Погукай 25 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області на трасі перекинувся пасажирський автобус.