ua en ru

У Луганській області на трасі перевернувся пасажирський автобус, 12 постраждалих

У Луганській області на трасі перевернувся пасажирський автобус, 12 постраждалих Фото: ДТП (pixabay.com)

Серед постраждалих двоє дітей

У Луганській області сьогодні вранці, 25 червня 2017 року, перевернувся маршрутний автобус, внаслідок чого постраждали 12 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"25 червня об 07:30 на трасі Біловодськ - Станиця-Луганська Луганської області в районі селища Нижня Вільхова сталась дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного таксі марки Mersedes-Benz "Спрінтер", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій автобусу з’їхав з траси та перекинувся, в наслідок чого постраждало 12 осіб, зокрема, двоє дітей 14 та 2,9 років.

Рятувальники, які прибули на місце ДТП, допомогли вивільнитися пасажирам з маршрутного таксі та передали їх медичним працівникам. Причина аварії наразі встановлюється.

altalt

Фото: ДТП у Луганській області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Київській області на трасі Біла Церква - Володарка внаслідок зіткнення та загоряння двох автомобілів ввечері у суботу, 24 червня, загинуло троє людей, серед яких депутат Київської обласної ради Борис Панченко.