ua en ru

ДТП у Кривому Розі: в слідчому ізоляторі помер головний підозрюваний

ДТП у Кривому Розі: в слідчому ізоляторі помер головний підозрюваний Фото: ДТП у Кривому Розі (facebook.com/1KR.UA)

Імовірний винуватець ДТП у Кривому Розі помер після переведення з лікарні до СІЗО

Головний підозрюваний у резонансному ДТП у Кривому Розі Олександр Волков помер у медичній частині слідчого ізолятора (СІЗО). Про це повідомляє місцеве видання "Перший Криворізький".

Повідомляється, що 67-річного Волкова три дні тому перевели з лікарні до СІЗО. У четвер стан його здоров'я погіршився, а сьогодні він помер.

Зазначимо, саме Волкова слідство вважало головним винуватцем смертельної ДТП у Кривому Розі, в результаті якої загинули 11 осіб. Передбачається, що Волков був за кермом автомобіля Mazda, який врізався в маршрутку. Також повідомляється, що іншим учасникам ДТП обвинувачення не висувалися.

Нагадаємо, ДТП у Кривому Розі сталося вранці 17 квітня. На перехресті зіткнулися автомобіль, автобус з робітниками металургійного заводу і маршрутне таксі. У результаті аварії на місці загинули 8 осіб, пізніше в лікарні померли ще двоє постраждалих, а 29 квітня кількість жертв зросла до 11.

Крім того, в аварії постраждали близько двох десятків людей. Більшість жертв і постраждалих - працівники металургійного заводу. Бабушкінський районний суд Дніпра заарештував Волкова без можливості внесення застави. Підозрюваний мав перебувати в СІЗО як мінімум до 13 червня з урахуванням рекомендацій лікарів.