ua en ru

У Кривому Розі маршрутка зіткнулася з автобусом, є жертви

У Кривому Розі маршрутка зіткнулася з автобусом, є жертви Фото: місце події (https://1kr.ua)

За попередніми даними, загинуло 8 осіб, постраждало 12

У Кривому Розі в результаті ДТП за участю маршрутки, автобуса і легкового автомобіля за попередніми даними загинуло 8 осіб, постраждало 12. Про це повідомляє інформаційний ресурс "Перший Криворізький".

"Зіткнення сталося близько 6 ранку біля виконкому. Авто Mazda зіткнулося з маршруткою. Її винесло на зустрічну руху. Сталося зіткнення з автобусом АМКР", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що зараз рух перекрито, транспорт направляють в об'їзд місця пригоди.

У Кривому Розі маршрутка зіткнулася з автобусом, є жертвиУ Кривому Розі маршрутка зіткнулася з автобусом, є жертвиУ Кривому Розі маршрутка зіткнулася з автобусом, є жертвиУ Кривому Розі маршрутка зіткнулася з автобусом, є жертвиУ Кривому Розі маршрутка зіткнулася з автобусом, є жертвиУ Кривому Розі маршрутка зіткнулася з автобусом, є жертви

Фото: ДТП у Кривому Розі 1kr.ua)

Кривой Рог. Утром в Металлургическом районе столкнулись маршрутка, легковушка и автобус, который перевозил работников «АрселорМиттал». В результате столкновения на месте погибли семь человек, сообщают о 12 пострадавших. Авария произошла около 6:00 утра в разгар рабочей перевозки транспорта

Опубліковано Vladimir Yuriev 16 квітня 2018 р.

За даними місцевих ЗМІ, маршрутка рухалася з 95-го кварталу в напрямку на Соцгород. У цей час по вулиці Героїв АТО на жовтий сигнал світлофора перехрестя перетинав легковий автомобіль "Mazda", який врізався в маршрутку. В результаті зіткнення її відкинуло на зустрічну смугу під колеса робочого автобуса зі співробітниками металургійного заводу.

Нагадаємо, раніше в Лисичанську маршрутка зіткнулася з вантажівкою, є постраждалі.