ua en ru

ДТП в Івано-франківській області: травмовано 5 дітей

ДТП в Івано-франківській області: травмовано 5 дітей Фото: місце аварії

Троє дівчаток і два хлопці 13-16 років отримали травми різної тяжкості

У селі Колінці Тисменицького району Івано-Франківської області сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої напередодні ввечері постраждали п’ятеро дітей віком 13-16 років. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Зазначено, що близько 22:40 місцевий 60-річний житель, керуючи власними "Жигулями", на сільській вулиці не впорався з управлінням та вчинив наїзд на групу дітей, які рухалися узбіччям дороги в попутному напрямку.

"У результаті аварії троє дівчаток і два хлопці отримали травми різної тяжкості та були доставлені до лікарні. Після огляду медиків двом призначили амбулаторне лікування, трьох - госпіталізували", - йдеться в повідомленні.

Після аварії водій утік із місця пригоди.


"Близько 01:00 поліцейські відшукали машину з характерними пошкодженнями в одному з господарств села, де трапилася аварія. Виявилося, що 60-річний чоловік після автопригоди загнав автомобіль у гараж, а сам ліг спати. Під час спілкування з правоохоронцями він спочатку переконував, що нічого не пам’ятає. Виявилося, що він керував автівкою напідпитку", - доповіли у відомстві.

Підозрюваного затримано за ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Йому інкримінується вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, раніше у Львівській області на трасі Київ-Чоп, під час оформлення ДТП за участю автомобіля ВАЗ 2108 та підводи, водій вантажівки ДАФ скоїв зіткнення з патрульним автомобілем, травмувавши 4-х правоохоронців.