ua en ru

У Львівській області травмовано 4 поліцейських, які оформляли ДТП

У Львівській області травмовано 4 поліцейських, які оформляли ДТП Фото: пошкоджена "вісімка", яку оформляли поліцейські

Інцидент стався у Бродівському районі на трасі Київ-Чоп близько півночі

У Бродівському районі Львівської області на трасі Київ-Чоп, під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди за участю автомобіля ВАЗ 2108 та підводи, водій вантажівки ДАФ скоїв зіткнення з патрульним автомобілем, травмувавши чотирьох правоохоронців. Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Зазначено, що 26 червня опівночі на трасі Київ-Чоп у селі Ясенів Бродівського району сталася ДТП. На місці події працював екіпаж поліцейських взводу обслуговування доріг державного значення, слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції Бродівського відділення поліції.

Як встановили правоохоронці, внаслідок зіткнення автомобіля ВАЗ 2108 із підводою були травмовані п’ятеро осіб - водій підводи та двоє його неповнолітніх пасажирів, а також водій і пасажирка "вісімки". Усі постраждалі були госпіталізовані у Бродівську районну лікарню.


Повідомляється, що місце зіткнення було позначене спеціальними конусами, також поліцейські встановили знак "Увага, ДТП". Окрім того, з обох боків від місця зіткнення стояли патрульні автомобілі "Рено Кенго" і "Тойота Пріус" з увімкненими проблисковими маячками.

"Під час оформлення ДТП, о 01:20, водій вантажного автомобіля ДАФ скоїв зіткнення з патрульним автомобілем "Тойота Пріус", внаслідок чого були травмовані двоє поліцейських взводу обслуговування доріг державного значення та двоє поліцейських Бродівського відділення поліції. Троє постраждалих отримали медичну допомогу у Бродівській райлікарні, ще один - у Львові", - йдеться в повідомленні.

За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Проводиться досудове розслідування.

Нагадаємо, 25 червня на трасі Київ-Одеса зіткнулися дві вантажівки, в результаті чого утворилася кілометрова пробка.