ua en ru

ДТП у Харкові: сім'ям загиблих і постраждалим виплатять компенсацію

ДТП у Харкові: сім'ям загиблих і постраждалим виплатять компенсацію Фото: ДТП у Харкові (facebook.com/anton.gerashchenko.7)

Сім'ям загиблих і постраждалим в ДТП у Харкові виплатять по 20 тис. гривень

Сім'ям загиблих і постраждалим в результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) в Харкові виплатять компенсацію. Про це повідомив заступник мера Харкова Ігор Терехов, повідомляє прес-служба Харківської міськради.

Так, за словами Терехова сім'ям загиблих і постраждалим в ДТП буде надана матеріальна допомога за рахунок коштів міського бюджету у розмірі 20 тис. гривень.

"Вчора сталася жахлива трагедія. Загинули п'ять чоловік. За дорученням Геннадія Кернеса ми візьмемо на себе витрати на їх похорон, і, якщо знадобляться ще якісь витрати, будемо допомагати сім'ям. З моменту події у нас був організований штаб, ми займалися локалізацією події, допомогою постраждалим", - заявив Терехов.

За словами заступника мера, міськрада буде здійснювати громадський контроль розслідування події.

Терехов також додав, що на даний момент комунальні служби продовжують працювати на місці ДТП у Харкові, крім того там виставлена муніципальна охорона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спікер Верховної Ради Андрій Парубій закликав Міністерство внутрішніх справ (МВС) України невідкладно розслідувати смертельну ДТП у Харкові.