ua en ru

ДТП у Харкові: що відомо про аварію

ДТП у Харкові: що відомо про аварію Фото: ДТП у Харкові (УНІАН)

ДТП у Харкові відбулася 18 жовтня

ДТП у Харкові, в якій загинули 5 осіб, і ще 6 постраждали, сталася на вулиці Сумській 18 жовтня. РБК-Україна розповідає подробиці події.

ДТП у Харкові: постраждали 11 осіб

Увечері 18 жовтня в Харкові близько 20:45 на вулиці Сумській в центральній частині міста сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода (ДТП). Позашляховик марки Lexus на великій швидкості після зіткнення з автомобілем Volkswagen Touareg в'їхав у пішоходів, які стояли на переході.

Увага! Відео містить сцени смерті людей

Це страшне відео Харківської трагедії, довго стати німим докором всім тим, хто перевищує швидкість і прагнути заощадити кілька секунд проїжджаючи на миготливий жовтий сигнал світлофора. Слабкими нервами краще не дивитися.

Опубліковано Антоном Геращенком 19 жовтня 2017 р.

В обласній поліції повідомили, що в результаті аварії 11 осіб постраждали, 5 громадян загинули, 6 отримали травми різного ступеня тяжкості", - повідомили в обласній поліції. За кермом автомобіля "Лексус" перебувала Олена Зайцева 1997 року народження.

Тільки що в моєму рідному Харкові сталася жахлива трагедія. На перехресті вул. Сумської та вул. Бурсацький спуск автомоб...

Опубліковано Антоном Геращенком 18 жовтня 2017 р.

Пізніше поліція затримала винуватицю ДТП, а суд заарештував її. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Народний депутат Антон Геращенко зазначив, що Зайцева раніше тричі притягувалася до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху.

Аварія у Харкові: суд заарештував Зайцеву

Прокуратура 19 жовтня підготувала клопотання до суду про обрання Олени Зайцевої запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Правоохоронці також вилучили записи з камер спостереження на місці події, призначили експертизи.

20 жовтня Київський районний суд Харкова заарештував Олену Зайцеву на 2 місяці. Суд заарештував Зайцеву, яка була за кермом позашляховика Lexus, на 60 днів до 16 грудня без можливості внесення застави. Сама підсудна на засіданні суду заперечувала свою провину.

У ході судового засідання прокурор заявив, що за результатами аналізів, у сечі Олени Зайцевої були виявлені опіати.