ua en ru

ДТП у Чернігівській області: п'яний водій наїхав на пішоходів, троє загиблих

ДТП у Чернігівській області: п'яний водій наїхав на пішоходів, троє загиблих Фото: ДТП у Чернігівській області

Водій здійснив наїзд на групу батьків та родичів, що супроводжували школярів-випускників

У результаті дорожньо-транспортної пригоди (ДТП) у Чернігівській області загинули три людини. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Чернігівській області.

"До чергової частини Ічнянського відділення поліції ГУНП в Чернігівській області надійшло повідомлення, що за селом Томашівка автомобіль "ТойотаКамрі" здійснила наїзд на пішоходів. Троє жителів сусіднього села Дорогинка загинули на місці пригоди, одна постраждала дівчина знаходиться в реанімації із переломами кінцівок та струсом головного мозку", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, ДТП у Чернігівській області сталася близько 4 години ранку, пішоходи йшли по центру дороги, повертаючись з місцевого бару, коли на них налетіла "Тойота".

"Водій і двоє пасажирів легковика також були госпіталізовані до медичного закладу, за інформацією медиків, їх життю і здоров’ю нічого не загрожує", - йдеться у повідомленні.

ДТП у Чернігівській області

Фото: ДТП у Чернігівській області

Як зазначається, інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 стаття 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) - карається позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Наразі триває досудове розслідування.

місце ДТП у Чернігівській області

Фото: місце ДТП у Чернігівській області

Разом з тим, прес-служба департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської обласної державної адміністрації повідомляє, що водій знаходився у стані алкогольного сп'яніння та здійснив наїзд на групу батьків та родичів, що супроводжували школярів випускників школи, після чого врізався у дерево.

"Внаслідок трагедії на місці події загинули 3 людини: жінка, 1985 року народження, та два чоловіки, 1972 і 1976 року народження. Крім того, 3 жінки супроводження та водій автомобіля з пасажиром отримали травми різного ступеню важкості і були доставлені до Ічнянської центральної районної лікарні", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 29 травня о 4:10 у Вінниці на вулиці Брацлавська неподалік в'язниці сталася дорожньо-транспортна пригода. Четверо людей загинуло та ще одна госпіталізована.