ua en ru

ДТП у Вінниці: загинуло 4 людини

ДТП у Вінниці: загинуло 4 людини Фото: наслідки аварії у Вінниці

Ще одна дівчина з політравмою госпіталізована

Сьогодні, 29 травня, о 4:10 у Вінниці на вулиці Брацлавська неподалік в'язниці сталася дорожньо-транспортна пригода. Четверо людей загинуло та ще одна госпіталізована, повідомляє прес-служба ГУНП у Вінницькій області.

За попередньою інформацією поліції, сталося дотикове зіткнення автомобіля "БМВ-525" з автомобілем "ВАЗ-21015" служби таксі. В результаті іномарка виїхала за межі проїзної частини та зіткнулася з будівлею магазину "Лакомка".

"Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди від отриманих травм на місці події загинув водій "БМВ-525", 29-річний вінничанин, та троє пасажирів іномарки: 29-річний житель Вінниці та дві дівчини віком 23 роки, одна з яких проживала в обласному центрі, інша - в Тростянецькому районі", - йдеться в повідомленні.


За даними поліції, рідна сестра загиблої дівчини з Тростянецького району, віком 21 рік, у важкому стані госпіталізована до реанімаційного відділення міської клінічної лікарні. У потерпілої констатували закриту черепно-мозкову травму та політравму.

Наразі встановлюються обставини та причини ДТП. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч. 3 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Нагадаємо, в результаті ДТП, яке трапилося 25 травня у Чернігівській області, загинули 5 осіб.