ua en ru

У ДТП з автобусом у Харківській області постраждали 7 осіб

У ДТП з автобусом у Харківській області постраждали 7 осіб Фото: ДТП (прес-служба поліції Харківської області)

Усіх постраждалих доправили до лікарні

У Харківській області у результаті дорожньо-транспортної пригоди постраждали семеро осіб. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

"60-річний водій автомобіля "Хюндай" не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу, внаслідок чого скоїв зіткнення з рейсовим автобусом "Мерседес", - йдеться у повідомленні.

ДТП трапилася 25 листопада приблизно о 20:30 на автошляху Київ-Харків-Довжанський поблизу села Сніжків Валківського району.

У результаті аварії постраждав водій і дві пасажирки автівки, а також чотири пасажирки автобусу. Усіх постраждалих доправили до лікарні.

У ДТП з автобусом у Харківській області постраждали 7 осібУ ДТП з автобусом у Харківській області постраждали 7 осібУ ДТП з автобусом у Харківській області постраждали 7 осібУ ДТП з автобусом у Харківській області постраждали 7 осіб

Фото: прес-служба поліції Харківської області

Нагадаємо, 24 листопада у Львівській області вантажівка врізалася у автобус, у результаті чого постраждали 12 пасажирів автобуса.

Чотирьох постраждалих доправили до медичних закладів Львова, інших після обстеження та надання медичної допомоги відпустили додому. Серед постраждалих - вагітна дівчина.