ua en ru

ДТЕК заявляє про готовність своїх ТЕС до навантажень в період холодів

ДТЕК заявляє про готовність своїх ТЕС до навантажень в період холодів Фото: директор з генерації електроенергії ДТЕК Енерго Сергій Куріленко

За 9 місяців 2016 року кількість аварійних зупинок енергоблоків ДТЕК знизилося на 20%

Теплоелектростанції енергогенеруючої компанії ДТЕК готові до навантажень в період холодів. Про це сьогодні журналістам повідомив директор з генерації електроенергії ДТЕК Енерго Сергій Куриленко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми робимо все можливе, щоб забезпечити готовність наших станцій виробляти електроенергію для України. Вже третій рік теплова генерація ДТЕК працює в дуже непростих умовах. При цьому завдяки ефективним ремонтним кампаніям ми змогли досягти планомірного зниження аварійності енергоблоків протягом всіх трьох років. Зокрема, за 9 місяців цього року кількість аварійних зупинок наших енергоблоків знизилося на 20% порівняно з аналогічним періодом минулого року", - сказав він.

При цьому, як наголошується в прес-релізі компанії, до 13 жовтня 2016 року на ТЕС ДТЕК Енерго завершені 46 ремонтів енергоблоків, ще 15 знаходяться на стадії виконання робіт.

Всього в поточному році вартість ремонтної кампанії обладнання ТЕС ДТЕК очікується на півмільярда гривень більше, ніж у минулому році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ДТЕК планує до початку листопада наростити необхідні запаси вугілля на зиму.