ua en ru

ДТЕК планує в 2011 р. виділити на проведення енергоаудиту київського теплозабезпечення 3 млн грн

ДТЕК планує в 2011 р. виділити на проведення енергоаудиту київського теплозабезпечення 3 млн грн. Про це РБК-Україна повідомила менеджер компанії з корпоративної соціальної відповідальності Вікторія Гриб.

"Вчора ми підписали угоду з Київською міською адміністрацією і проектом технічної допомоги "Реформа міського теплозабезпечення", яке фінансує Агентство США з міжнародного розвитку, про проект реформування київського теплозабезпечення. Цей проект діятиме як мінімум рік, але я думаю, що це буде довгостроковий проект. На нього необхідно виділяти мільярди коштів. Ми плануємо спершу виділити 3 млн грн для проведення енергоаудиту, потім ми залучатимемо ресурси міжнародних фінансових корпорацій", - сказала Гриб.

Також вона зазначила, що на початку буде створений системний підхід, в який входитиме енергоаудит, визначення поточного стану системи теплозабезпечення міста Києва, а потім компанія займатиметься залученням ресурсів. "На сьогодні ми розглядаємо варіант залучення бізнес-партнерів. На даний момент ми розглядаємо співпрацю з французькою компанією Dalkia", - зазначила Гриб.