ua en ru

На дорогах Києва утворилися численні затори

На дорогах Києва утворилися численні затори Фото: пробки в Києві (РБК-Україна)

Затори утворилися на мосту Патона, а також на виїздах на Південний міст, міст Метро

У Києві сьогодні вранці, 11 жовтня 2018 року, утворилися численні затори на дорогах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані сервісу Google Maps.

Так, на правому березі столиці ускладнено рух на проспекті Перемоги, Великій Окружній дорозі, вул. Вадима Гетьмана, вулиця Олександра Довженка, вул. Мельникова, Повітрофлотському проспекті, вул. В'ячеслава Чорновола, вул. Саксаганського, вул. Жилянській, частково на бульварі Тараса Шеввченко і в районі Бесарабського ринку, на проспекті Валерія Лобановського, Наддніпрянському шосе, Набережному шосе, вул. Новокостянтинівській, вул. Богатирській.

Крім того, затори утворилися на Гаванському мосту, вул. Набережно-Рибальській, на мосту Патона.

На лівому березі столиці ускладнено рух на виїздах на міст Метро та на Південний міст. Затори утворилися в районі станцій метро "Славутич", "Позняки", "Лівобережна", "Чернігівська", в районі Дарницької площі, а також на Харківському шосе.

На дорогах Києва утворилися численні затори

Фото: пробки в Києві

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в Києві на 17 вулицях дозволили їздити зі швидкістю руху до 80 км/год. Крім того, за інформацією Міністерства внутрішніх справ України, в інших містах України також можуть дозволити їздити зі швидкістю руху до 80 км/год на деяких вулицях.

Додамо, в Україні з 8 жовтня на шляхах міжнародного та національного значення почали працювати в пілотному режимі портативні пристрої вимірювання швидкості TruCam, призначені для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів.