ua en ru

У Донецькій області затримали представника "міністерства" ДНР

У Донецькій області затримали представника "міністерства" ДНР Фото: бойовик ДНР (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Чиновник працював у Міністерстві промисловості і торгівлі" ДНР

У місті Лиман Донецької області поліцейські затримали представника "Міністерства промисловості і торгівлі" самопроголошеної "Донецької народної республіки". Про це повідомляє пресс-служба поліції Донецької області.

"Затриманий виявився "законодавцем" терористів, він створив нормативно-правову базу для так званого міністерства промисловості і торгівлі "ДНР" і займався оформленням ліцензій", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що в 2015 році 60-річний чоловік виїхав з окупованого Донецька в Лиман, де зареєструвався як тимчасово яка переміщена особа. Пізніше йому стало відомо, що у ДНР почали формуватися "Міністерства". Тоді він звернувся із резюме у "Міністерство промисловості і торгівлі" ДНР і влаштувався на посаду начальника відділу ліцензування департаменту торгівлі.

"Перебуваючи на посаді, чоловік створив нормативно-правову базу для так званого міністерства промисловості і торгівлі "ДНР". Також займався оформленням ліцензій на видобуток корисних копалин, виготовлення ліків, ввезення наркотичних та психотропних засобів, утилізацію боєприпасів", - повідомляє прес-служба поліції.

Нагадаємо, раніше прокуратура Чернігівської області відправила в суд обвинувальний акт стосовно колишнього командира роти самопроголошеної "Донецької народної республіки".