ua en ru

У Донецькій області затримали двох осіб, причетних до діяльность бойовиків ДНР

У Донецькій області затримали двох осіб, причетних до діяльность бойовиків ДНР Фото: прапор ДНР (YouTube screenshot)

Зокрема, затримано жителя Слов’янська, який проходив "військову службу" в рядах бойовиків ДНР

У Донецькій області вчора, 7 вересня 2017 року, прикордонники затримали двох осіб, причетних до діяльность бойовиків так званої "Донецької народної республіки" (ДНР). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної прикордонної служби України.

Так, у Слов’янську прикордонники спільно з співробітниками поліції області затримали громадянина України, 1981 року народження, причетного до бандформувань. Правоохоронці встановили, що чоловік в 2014 році проходив "військову службу" в рядах бойовиків ДНР. За вказаним фактом порушено кримінальне провадження, вирішується питання про оголошення йому про підозру та обрання запобіжного заходу.

Також зазначається, що в КПВВ "Гнутове" правоохоронці затримали громадянку України, 1951 року народження, яка співпрацювала з бойовиками ДНР.

"Жінку прикордонники Донецького загону виявили під час проведення контрдиверсійних заходів спільно із представниками Національної поліції - відбулося спрацювання бази даних правоохоронних органів щодо особи, яка причетна до незаконних збройних формувань. Затриману громадянку передано представникам Нацполіції для проведення перевірочних заходів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області прокуратура оголосила підозру командиру "загону "Легіон" і за сумісництвом "депутату" так званої "Донецької народної республіки" (ДНР).