ua en ru

В Донецькій області відновили водопостачання після аварії через обстріл окупантів

В Донецькій області відновили водопостачання після аварії через обстріл окупантів Фото: подачу воду в Донецькій області відновили (Віталій Носач, РБК-Україна)

В Донецькій області відновили водопостачання, яке було припинено через аварію, спричинену обстрілом російських окупантів. Об 11:30 після ремонту був запущений насосний агрегат № 9.

"Сьогодні після проведення ремонтних робіт електропостачання насосної станції першого підйому Південнодонбаського водопроводу було відновлено", - йдеться в повідомленні.

Як пояснили в Донецькій облдержадміністрації, помпова станція розташована у "сірій зоні" між селами Василівка та Крута Балка. Станом на ранок 7 квітня було припинено централізоване водопостачання м. Волноваха та 12 населених пунктів Волноваського району (всього близько 60 000 осіб), вода до яких подається з Великоанадольської фільтрувальної станції, а також м. Покровськ та 23 населених пунктів Покровського району (всього близько 191 000 осіб), водопостачання яких здійснюється від Карлівської фільтрувальної станції.