ua en ru

У Донецькій області військова вантажівка зіткнулася з автобусом з шахтарями, є постраждалі

У Донецькій області військова вантажівка зіткнулася з автобусом з шахтарями, є постраждалі Фото: шахтар (УНІАН)

За фактом ДТП ведеться розслідування

У Донецькій області в районі міста Білицьке військова вантажівка зіткнулася з автобусом з шахтарями, внаслідок чого постраждали 17 осіб. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець.

"В районі міста Білицьке сталося ДТП за участю автобусу, який віз шахтарів на роботу та військового КРАЗу. 17 шахтарів звернулись в лікарню. Ведеться розслідування", - йдеться у повідомленні.

В районі міста Білицьке сталося ДТП за участю автобусу, який віз шахтарів на роботу та військового КРАЗу. 17 шахтарів звернулись в лікарню. Ведеться розслідування.

Опубліковано Mykhailo Volynets 22 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вчора, 22 січня 2018 року, у Донецькій області у приватному підприємстві "Шахтоуправління "Покровське" стався спалах метану. Внаслідок цього постраждали 8 шахтарів.

"8 шахтарів постраждали внаслідок спалаху метану. Вони отримали опіки різного ступеню та доправлені до Краматорської лікарні", - повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський. За словами Жебрівського подія сталася о 16:22, на той час у шахті перебувало 406 осіб, безпосередньо на аварійній ділянці - 37.