ua en ru

У шахті на Донбасі вибухнув метан, є постраждалі

У шахті на Донбасі вибухнув метан, є постраждалі Фото: шахтар (УНІАН)

На час вибуху в шахті перебувало 406 осіб

У Донецькій області у приватному підприємстві "Шахтоуправління "Покровське" стався спалах метану. Внаслідок цього постраждало 8 шахтарів, повідомив голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"8 шахтарів постраждало внаслідок спалаху метану. Вони отримали опіки різного ступеню та доправлені до Краматорської лікарні", - зазначив він.

За словами Жебрівського подія сталася о 16:22, на той час у шахті перебувало 406 осіб, безпосередньо на аварійній ділянці - 37.

"Усі гірники оповіщені про аварію й виведені на поверхню. Роботи на блоці 10 призупинені до з’ясування обставин та причин події", - додав глава ОДА.

8 шахтарів постраждало внаслідок спалаху метану на 12 південній біс лаві блоку 10 приватного підприємства «Шахтоуправлін...

Опубліковано Павлом Жебрівським 22 січня 2018 р.

Нагадаємо, 20 січня 2018 року на окупованій території Донецької області в місті Жданівка на ПАТ "Шахта Жданівська" стався вибух, в результаті події загинули 2 людини. На омент вибуху в шахті знаходилися 316 осіб. Тіла загиблих гірників підняли на поверхню, інші вийшли самостійно. Вибухнула метаноповітряна суміш.