ua en ru

У Донецькій області водопостачання відновлено ще в одному районі

У Донецькій області водопостачання відновлено ще в одному районі Фото: кран із водою (pixabay.com)

У смт Олександрівка очікується заповнення водою резервних резервуарів

Централізоване водопостачання після зупинки внаслідок обстрілів знову відновлено у Волноваському районі Донецької області. Про це повідомляє прес-центр Державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що протягом минулої доби, 16 червня 2017 року, відновлено водопостачання у Волноваському та Добропільському районах.

Також здійснювався підвіз води населенню у Добропільському, Волноваському районах та смт Олександрівка із залученням 17 одиниць техніки та 27 осіб, у тому числі від ДСНС 5 одиниць техніки та 15 осіб, підвезено близько 161 т води (38,4 т питної та 122,6 т технічної).

"Станом на 7:00 17 червня до централізованого водопостачання підключено населення Покровського, Мар’їнського, Волноваського, Добропільського районів та населені пункти Селидівської міської ради. У смт Олександрівка очікується заповнення водою резервних резервуарів", - доповіли рятувальники.

Нагадаємо, 10 червня в результаті бойових дій у Ясинуватському районі поблизу с. Василівка на непідконтрольній території сталося пошкодження двох високовольтних ліній електропередач та трансформаторної підстанції, що призвело до припинення електропостачання насосної станції першого підйому Південно-Донбаського водогону, яка забезпечує водою чотири фільтрувальні станції, а саме: Карлівську (с. Карлівка), Великоанадольську (м. Волноваха), Старокримську №1 та №2 (м. Маріуполь).

Без централізованого водопостачання залишилося 72 населені пункти (388 тис. осіб) у 5 районах області (Покровський, Селидівський, Волноваський, Добропільський, Мар’їнський) та смт Олександрівка.