ua en ru

У Донецькій області суд виправдав "голову верховного суду" ДНР

У Донецькій області суд виправдав "голову верховного суду" ДНР Фото: бойовики ДНР (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

Прокуратура Донецької області оскаржить рішення суду

В Донецькій області Селидівський міський суд виправдав "голову верховного суду" самопроголошеної "Донецької народної республіки". Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області Facebook.

Згідно з повідомленням, прокуратура готує апеляційну скаргу до суду вищої інстанції з вимогою засудити обвинуваченого до реального терміну покарання.

"Прокуратура Донецької області категорично не згоден з рішенням Селидівського міського суду, який виправдав громадянина Російської Федерації Якубовського Е. М. в інкримінованому йому особливо тяжкому злочині", - повідомляє прес-служба.

Прокуратура Донецької області оскаржує рішення Селидівського міського суду, який виправдав так званого «голову верховного суду україн...

Опубліковано Прокуратура Донецької області 29 червня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні у Донецькій області співробітники Служби безпеки України (СБУ) затримали інформатора бойовиків ДНР. Як зазначається, за завданням бойовиків чоловік збирав і передавав їм інформацію про задіяні в зоні проведення антитерористичної операції підрозділах Збройних сил України.