ua en ru

У Донецькій області до суду скеровано обвинувальний акт у справі щодо потрійного вбивства

У Донецькій області до суду скеровано обвинувальний акт у справі щодо потрійного вбивства Фото: вилучена зброя (don.gp.gov.ua)

Групі зловмисників загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років

Прокуратура Донецької області затвердила та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно злочинної групи за обвинуваченням у скоєнні потрійного умисного вбивства у смт. Велика Новосілка. Про це повідомляє прес-служба прокуратури.

Правоохоронці встановили, що у грудні 2017 року троє зловмисників у темний час доби зайшли до будинку родини з трьох осіб. Погрожуючи вогнепальною зброєю, вони поклали людей на підлогу, зв’язали їм руки та за допомогою ножа по черзі вбили чоловіка, жінку і хлопця 1995 року народження.

Зазначається, що злочин нападники скоїли на ґрунті неприязних стосунків з потерпілими та з корисливих мотивів - вони втекли з місця злочину, заволодівши майном вбитих.

У Донецькій області до суду скеровано обвинувальний акт у справі щодо потрійного вбивства

Фото: один із затриманих (don.gp.gov.ua)

Зловмисників знайшли, один із них зізнався у скоєному та розповів деталі. За умисне вбивство, розбій та незаконне поводження зі зброєю їм загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

Нагадаємо, 4 липня прес-секретар генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган повідомила про те, що у Сумській області розкрито потрійне вбивство.

4 липня виявили три трупи з вогнепальними пораненнями, закопані в полі. Підозрюваних у злочині вдалося знайти. Їм загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.